torsdag 17 februari 2011

Kuddar och Änglar











Senaste pysslet och allt finns på Tradera





3 kommentarer:

  1. Hej Nettan vilken mysig blogg,älskar dessa Tilda änglar.
    Säljer du såna ??? Kudden med änglatofflor jag bara dör.
    Lägger till dej på min blogg ska bli kul att följa dej.
    Hör av dej om du säljer jag vill gärna köpa ...
    Kram Nettan

    SvaraRadera
  2. Alldeles, alldeles underbara kuddar och Tildor!! Kudden med musmamman och musbarnen har jag broderat som tavla på fint linne och med små, små korsstygn för 15 år sen!!
    Ha en skön helg!

    SvaraRadera
  3. anita.sjolander@glocalnet.net16 mars 2011 kl. 14:29

    Hej!
    Gjorde som Du sa i en Tradera-annons, gick in på Din blogspot. Gud, så många vackra saker Du gör! Jag ser att det är ordentligt gjort/sytt och så underbart fint alltihop. Kul att se att unga människor även syr och inte bara vi gamla käringar. Jag skulle egentligen köpt ett kuddfodral på Tradera men missade tyvärr sluttiden för auktionen. Skrev till personen som auktionerade ut detta och fick svaret att söka vidare på Tradera då det är många som syr. Jag tycker att Dina kuddfodral har samma stil... kanske är det Du som har sytt det?? Du kan väl titta på Objektsnr: 129202120 och därefter ge mig en svarsrad.

    Läste här också om Din käre fars bortgång, så sorgligt. Du får försöka tänka att Du hade i alla fall en älskad far som gav Dig mycket gott - och vad jag förstår även Dina barn. Hade själv en far som jag alltid var rädd för, en sträng militär. Nu i efterhand kan jag tänka att det var nog mest synd om honom själv, som var så karg i sitt sätt - men inte gav han mig något självförtroende när jag växte upp. Det har jag fått först nu på gamla da´r. Din far gav Dig ett rikt liv genom sitt sätt att vara - precis som en pappa ska vara! Det är bland det viktigaste en liten flicka kan ha - en bra fadersfigur. Då står hon rustad för livet i framtiden.

    Vänlig hälsning
    Anita

    SvaraRadera